Waarom Sunshine Doggy Walking

Voor honden is het belangrijk om genoeg beweging te krijgen en te kunnen snuffelen. Wanneer ze dit niet hebben is de kans groter dat ze niet alleen ongelukkiger, maar ook tegendraads kunnen worden en eventueel uit verveling zelfs dingen gaan slopen.

Wanneer het door bijvoorbeeld werk, andere drukte of een mogelijke blessure lastig is om uw hond genoeg beweging te kunnen geven is een hondenuitlaatservice een geweldige oplossing.

Ik bied verschillende mogelijkheden voor het uitlaten van uw hond en loop zowel groeps- als privéwandelingen.

Er zijn tegenwoordig veel hondenuitlaatdiensten waar je uit kunt kiezen. Wat maakt Sunshine Doggy Walking nu anders dan anderen?

Passie en professionaliteit

Honden zijn mijn passie, waardoor ik mijn werk met veel liefde doe. Hierdoor heb ik er alles voor over om uw hond de beste tijd en begeleiding te geven.
Om dit te waarborgen bestaat de grootte van een groepswandeling uit maximaal 6 – 8 honden.

Door de al jaren vergaarde kennis en ervaring in combinatie met meerdere opleidingen bij de Martin Gaus Academy bent u verzekerd dat ik niet alleen met veel liefde, maar ook met veel kunde werk.

Het gaat tenslotte om de zorg voor uw beste maatje.

Update via app

Wanneer u dit wilt zal ik via de app aangeven hoe de wandeling met uw hond gegaan is. Daarnaast zal ik regelmatig nieuwe foto’s en video’s van de wandelingen sturen.

 

 

Tractive

Elke hond wordt voorzien van een Tractive tracker tijdens de wandeling.